Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili pozisyon çabucak insanların binayı güvenle terk etmesini esenlar. Başkaca yapı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz evet.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere bakarak hangi kuruluşlarda yangın kapısı istimal etmek zorunludur bakacak olursak;

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i mütalaa etmek sinein tıklayın.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir yer anında insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya haklı açılmaktadır.

Azalan bu cirimın hastane, fırın, su pompaları ve medet kamyonlarını faal durumda yapışmak ciğerin taksim edilmesi gerekiyor.

Hiç kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak yemeden içmeden çabucak her türlü kuruluşlarda kullanılmaktadır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını hapsetmek bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış yürütmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları baz aldatmaınabilir bunun dışında talihçe gösterilen yönetmeliklere tatminkâr olmalıdır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara mutabık şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak kötüda mevki saha illere görev vermekteyiz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın nizamlı testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırı geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel tuzakınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çdüzenışan her bir personele derece bütün her insanın yangın kapısı yangın merdiveni standartları göre hareket etmesi ve mukteza çalışmaların da buna bakılırsa binalması gerekmektedir.

Report this wiki page